CASE STUDIES

Aux Vieux Remparts

AUX VIEUX REMPARTS

Commissioned by architect Isabelle Scott to work with her client, an exclusive French hotel, Aux Vieux Remparts, Lateral Design Studio provided bespoke signage for the hotel’s restaurant and bar, as well as decorative screens, inset within doors providing access to the hotel’s tunnels.

Read More

Ten Pilates

TEN PILATES

Lateral Design Studio completed a project for the up-market Ten Pilates group in London. We produced hand polished stainless steel grilles for their shower rooms, each perfectly cut with an intricate Ten Pilates logo.

Read More

Mosque

MASJID-E-YUSUF MOSQUE

A London Mosque has praised the work carried out by Lateral Design Studio after it requested an update to its Wudu inner washroom. The Masjid-e-Yusuf mosque updated its washroom and asked us to provide a bespoke design for its drainage grates.

Read More

Motcomb

GROSVENOR ESTATES

We were commissioned by BDP Architects and Grosvenor Estates in Belgravia to design and deliver a bespoke channel gully with frames to meet current bylaws, but also to give Motcomb Street in Belgravia a new village feel, so that its residents could take ownership of their shared space.

Read More